
Descrierea produsului
Inspirat din tradițiile culinare japoneze, acest cuțit este un must-have pentru pasionații de bucătărie care pun preț pe precizie în gătit.
Cuțitul Gyuto are o lamă subțire, perfectă pentru a obține o precizie ascuțită ca briciul atunci când feliați și tocați o varietate de ingrediente și este o alternativă ușor mai mare la cuțitul nostru Santoku și cuțitul Allround. Capacitățile sale excepționale de feliere îl fac ideal pentru a crea tăieturi delicate, subțiri ca hârtia. Totuși, vă rugăm să rețineți că marginea sa fină îl face mai puțin potrivit pentru tăierea substanțelor dure, cum ar fi oasele.
Lama este realizată din oțel carbon de înaltă calitate, asigurând o ascuțime excepțională. Puteți alege între două mânere exclusive: mesteacăn ondulat sau mesteacăn ondulat colorat. Ambele opțiuni sunt tratate cu ulei de in pentru a asigura o priză confortabilă și sigură, chiar și în condiții umede.
Cuțitul Gyuto vine cu o teacă din piele exclusivă, realizată din piele finlandeză tăbăcită vegetal, oferind atât practicitate, cât și estetică pentru depozitare sigură, fie între sesiunile de gătit, când sunteți în mișcare cu cuțitul, fie când îl trimiteți la Roselli pentru serviciul nostru gratuit de ascuțire.
-
Material lamă:Otel carbon
-
Material mâner:Lemn
-
Material teacă:Piele
-
Lungime lamă:19.5 cm
-
Lungime totală :32 cm
-
Grosime lamă:2.5 mm
-
Greutate:160 g
-
Utilizare:Bucătărie
-
Țara de origine:Finlanda
Parametrii produsului
-
Material lamă:Otel carbon
-
Material mâner:Lemn
-
Material teacă:Piele
-
Lungime lamă:19.5 cm
-
Lungime totală :32 cm
-
Grosime lamă:2.5 mm
-
Greutate:160 g
-
Utilizare:Bucătărie
-
Țara de origine:Finlanda