Paracord

(24)

Funia paracord, o frânghie subțire durabilă, în prezent foarte populară și îndrăgita de oamenii care petrec mult timp în natură. Acest cablu de parașută are o utilizare universală, prin urmare, face adesea parte din echipamentul turiștilor, călătorilor, campingurilor, sau în orice activitate în natură.

În timpul călătoriilor și al sejururilor mai lungi, pot apărea situații în care este necesara o frânghie sau o funie ,iar acesta este exact scopul unei frânghii paracord, care este rezistentă la frecare, are o rezistență ridicată și este portabilă, este subțire și nu ocupă mult spațiu. O astfel de frânghie va fi de ajutor în situații neprevăzute, în coborârile periculoase de urgență, în construcția unui adăpost, se poate fixa orice cu ea, în caz de vătămare va ajuta ca garou sau în cazul fracturilor cu ajutorul crengilor va putea fixa fractura, nu în ultimul rând ca un ajutor în uscarea hainelor.

Funia paracord face de obicei parte din pachetul diverselor produse, o putem găsi ca un șnur pe mânerul unui cuțit, fermoare și chei, se găsește în seturile de supraviețuire, desigur, este o brățară bine-cunoscută. O astfel de brățară, după desfacere, va oferi aproximativ 2,5 - 5 metri de funie, în funcție de dimensiunea brățării și de metoda de tricotat, care poate ajuta la gestionarea situației de criză.

Brățara Paracord nu este doar un accesoriu la  modă, ci este o certitudinea a siguranței în orice situație neprevăzut, având primul ajutor în apropiere, direct pe mână.

Preț:
7 lei
105 lei
24 produse
Producători
Lungime
Rezistență
Filtru de produse: