Cuțite pentru ciuperci

(8)

Culesul ciupercilor este o pasiune care are ca rezultat o omletă gustoasă sau ciuperci uscate pentru toată iarna. Fie că ne ocupăm de culegere mai intens sau sau mai puțin, pe lângă coșulețul pentru transportul ciupercilor, aveți nevoie și de un cuțit. Desigur, puteți folosi orice cuțit care vă este la îndemână, dar cuțitul de ciuperci adevărat, datorită formei lamei și a periei, va adăuga o notă de elegantă, în plus, curățarea ciupercilor cu o perie la în timpul culesului scurtează timpul procesării acasă.

Cuțitul pentru ciuperci are o lamă ușor curbată, majoritatea din oțel inoxidabil, ceea ce este de ajutor, deoarece lama va intra în contact cu umezeala. Producatorul francez Opinel a creat un cuțit de ciuperci din oțel suedez și lemn de fag la mâner, care este finisat cu o perie din mistreț, la fel ca toate cuțitele Opinel, acestea au o siguranță virobloc.

Producătorul italian Fox oferă un cuțit de ciuperci din oțel de calitate și un mâner din lemn exotic, într-un design similar putem găsi un cuțit de ciuperci și la producătorul Herbertz. Fanii cuțitelor solide vor aprecia cuțitul compact de ciuperci de la producătorul finlandez Marttiina cu mâner de plastic galben. Unele cuțite sunt echipate cu o teacă pentru transport, un șnur sau un carabinier pentru agățat.

Preț:
64 lei
216 lei
8 produse
Producători
Material lamă
Material mâner
Siguranță
Material teacă
Lungime lamă
5.6 cm
8 cm
Lungime totală
18 cm
20.5 cm
Lungime mâner
8.9 cm
13.5 cm
Lungime cuțit-pliat
Grosime lamă
1.7 mm
3 mm
Înălțime lamă
Greutate
43 g
120 g
Tip lamă
Utilizare
Deschidere cu o singură mână
Tip cuțit
Tipul deschidere
Cataramă
Unghi de ascuțire
Tratare suprafață lamă
Posibilitate de gravare
Țara de origine
Culoare
Dreptaci - Stângaci
Conținut ambalaj
Filtru de produse: