Echipament Survival pentru outdoor

(69)

Astăzi, când trăim într-o lume supra-tehnologică, multora dintre noi ne place să ne petrecem timpul liber în natură. Orice ieșire, sejur scurt sau un sejur mai lung, vara sau iarna, se poate schimba într-o clipă. Momentele liniștite ale unei zile frumoase și relaxante, pot fi schimbate de o schimbare a vremii, o furtună de vară, un viscol de iarnă, orice ne poate surprinde, persoana afectata putând sa  se afle poate chiar în primejdie. Norocul le surâde celora pregătiți, un aspect reprezintă experiența, cunoaștere si îndemânare, iar echipamentul nostru outdoor pe care îl avem cu noi reprezintă cealaltă aspect. Aceasta este cheia succesului ieșirii în natură fără situații nefavorabile.

Supraviețuirea în natură depinde de mai mulți factori - apă și hrană suficientă, căldură, prim ajutor în caz de rănire.

  • Pentru împachetare trebuie sa folosi un rucsac suficient de mare, de exemplu rucsacurile Mil-Tec sunt disponibile în mai multe dimensiuni și culori cu sistemul molle.
  • A avea la îndemână un cuțit bun și solid este foarte important, nu numai că vă va ajuta la tăierea hranei, la tăia diverse materiale, aprinderea focului, construirea un adăpost temporar, dar și pentru apărare.
  • La aprinderea focului, pregătirea hranei, pentru încălzire și uscare a hainelor, puteți să vă folosiți de chibrite, dar doar bricheta va reuși să aprindă focul și în timpul unei vremi nefavorabile. Bricheta Kupilka este de încredere, acest producător finlandez oferă și vase Kupilka și tacâmuri Kupilka, sunt rezistente la apă, căderi și în același timp ușoare.
  • Este bine să aveți un împachetat un șnur paracord, poate fi folosit la construirea unui adăpost, un ferăstrău pentru ramuri, un fluier pentru a cere ajutor, o busolă clasică, dacă nu vrem să ne bazăm pe un GPS modern, busola Suunto este excelentă.
  • Set Survival de supraviețuire poate fi achiziționat deja gata făcut, dar îl puteți face cu ușurință și singuri, la fel, o trusă de prim ajutor Mil-Tec cu echipament de urgență într-o cutie cu sistem molle, putând sa o atașați la rucsac.
  • Pelerina dură și durabilă Mil-Tec ne va proteja de ploaie, ne va feri echipamentul și ne putem construi un adăpost din aceasta.
  • Sticlă militară de câmp, sticlă turistică Kambukka sau un termos Stanley, indiferent de ce alegem, este necesar să avem ceva cu noi pentru apă, pe care o vom lua dintr-un izvor sau pârâu în caz de urgență.
  • Ne vor ajuta și vasele practice de camping Stanley, în care putem sa fierbem apa, astfel încât să fie sigură, gătim și încălzim mâncarea.
  • Nu avem voie să uităm de lumină, torțele manuale Fénix sau Olight au performanțe excelente, sunt versatile și durabile, lanternele de cap Fénix și lanternele de cap Petzl sunt create chiar pentru astfel de scopuri atunci când avem nevoie de mâini libere.

Fie că este vorba despre supraviețuirea în condiții extreme, Bushcraft sau de orice ședere în aer liber, echipamentul potrivit ne va ajuta să trecem cu bine peste situațiile neașteptate.

Preț:
6 lei
809 lei
61 produse
Producători
Tip de produs
Țara de origine
husă
Material teacă
Material mâner
Material lamă
Tip topor
Greutate
Lungime totală
Grosimea capului toporului
Lungimea lamei
Conținutul pachetului
Culoare
Curea de talie
Curea de piept
Compatibilitate cu hidrorucsacuri
Impermeabil
Sistem MOLLE
Greutate
Numărul de compartimente
Înălțime maximă
Lungime maximă
Lățime maximă
Material
Velcro panel
Acces la compartimentul principal
Închidere
Material lamă
Material mâner
Material teacă
Lungime lamă
Lungime totală
Lungime mâner
Grosime lamă
Greutate cu teacă
Greutate
Tip lamă
Utilizare
Tip cuțit
Culoare
Putere max
Perioada de luminare max.
Tip baterie
Număr moduri de iluminare
Reîncărcabilă
Compatibilitate cu arme
Utilizare
Culoarea luminii
Material
Culoarea dispozitivului de iluminare
Diametrul corpului
Lungime
Greutate
Baterii în incluse
Intensitate de lumină min.
Intensitate de lumină max.
Conținutul ambalajului
Țara de origine
Pliabilă
Culoare
Material lamă
Material mâner
Greutate
Lungime lamă
Lungime în stare deschisă
Filtru de produse:
Mil-Tec 14905000 Esbit - KNIFESTOCK

Mil-Tec 14905000 Esbit

Ultimele 4 bucăți
32,90 lei cu TVA
26,30 lei
Detaliile produsului