Glock

Glock

Compania a fost fondată de domnul Gustav Glock în anul 1963, inițial producea tije pentru perdele din plastic și ulterior diverse accesorii pentru militari. Din 1982, fabrică și furnizează arme de foc pentru armata austriacă și pentru mai mult de 100 de țări din lumea întreagă.

În 1975, înainte de lansarea armelor de foc, au dezvoltat un cuțit în cooperare cu Jagdkommando pentru armată. Cuțitul a devenit popular datorită rezistenței sale ridicate și este, de asemenea, utilizat pe scară largă pe piața civilă. Lama este fabricată din oțel carbon SAE 1095, protejată de un strat negru împotriva coroziunii, mânerul cu caneluri este din polimer durabil, protecția încorporată protejează mâna de la alunecare pe lamă și are deschizător integrat. Ferăstrăul de pe spatele lamei este potrivit pentru tăierea de urgență a lemnului în timpul campingului. Teaca este, de asemenea, fabricată din polimer, centura poate fi prinsă cu ușurință, cuțitul stă sigur în teacă în orice poziție datorită încuietorii.

Lopata Glock este un alt produs de succes, deși este pliabilă, este suficient de rigidă, are un ferăstrău ascuns în mâner și, atunci când este pliată, este ușor de transportat într-o carcasă din nailon.

Preț:
164 lei
329 lei
6 produse
Producători
Volum
Greutate
Diametru
Înălțime
Filtru de produse: