Blog

/ 29 príspevkov
Táto značka je známa svojimi inovačnými prístupmi a jedinečným dizajnom, čo ju umiestňuje na popredné miesta v tomto segmente. Kunwu Knives sa odlišuje použitím prémiových materiálov, vrátane ocelí ako Elmax a Vanax, povrchových úprav DLC (Diamond-Like Carbon), ako aj karbónových, titánových a G-mascus rukovätí. Tieto materiály nielen zabezpečujú výnimočnú odolnosť a funkčnosť, ale aj estetickú príťažlivosť.
În acest articol, vă vom arăta câteva dintre cele mai comune tipuri de mecanisme de blocare pe care le veți găsi în căutatul cuțit EDC. Să aveți claritate în privința asta! :)
Să ne imaginăm o legendă cu aspect „modest” și performanță extraordinară!
LIGHT MY FIRE Suedia - O companie care creează produse care ne conectează cu natura, oriunde ne-am afla.
Briciul este un instrument unic care a modelat istoria și miriștea oamenilor de-a lungul veacurilor. De la cochiliile ascuțite din timpurile preistorice până la piesele frumoase și ascuțite de astăzi, briciurile sunt tovarășii noștri fideli.
Leatherman Wave Plus - unul dintre cele mai bine vândute instrumente multifuncționale de pe piață. Și pe bună dreptate!
Victorinox RangerGrip 79 este un companion excelent pentru toate situațiile cu care vă puteți întâlni în viață. Haideți să prezentăm acest instrument unic, care reprezintă evoluția clasicului cuțit „elvețian”.
Toporul - din timpuri preistorice până în prezent, toporul este un instrument mitic, practic și foarte util. Haideți să vorbim mai mult despre ei!
Maceta este un instrument excelent, versatil, care este utilizat pe scară largă în întreaga lume pentru o varietate extrem de mare de munci.

SOG

SOG Specialty Knives produce o gamă de instrumente disponibile pentru personalul militar și utilizatorii outdoor. Oamenii legii, militarii, vânătorii, pasionații de aer liber, profesioniștii din industrie și pasionații de cuțite de zi cu zi se bazează pe SOG în cele mai extreme condiții. KnifeStock vă oferă aceste instrumente grozave la prețuri excelente.
În zilele noastre, nu sunt mulți iubitori de cuțite care să nu cunoască compania CONDOR KNIFE AND TOOL. De la bun început, au fost recunoscuți instantaneu datorită aspectului lor finisat manual, care conferă tehnicii sale vechi o atmosferă și mai încapsulată prin utilizarea lamelor tradiționale din oțel carbon, a mânerelor din lemn și a tecilor din piele de o calitate fără compromisuri.
Uneltele pe care le folosiți trec prin situații dificile, iar îngrijirea și ascuțirea lor în mod corespunzător este esențială pentru a vă face viața mai ușoară, precum și pentru a finaliza sarcinile mai repede și pentru a lucra cu spor.
De-a lungul anilor, producătorii de cuțite de buzunar au venit în mod constant cu noi mecanisme care sa ușureze utilizarea produselor lor. Una dintre provocările care au inspirat spiritul antreprenorial al multor ingineri a fost mecanismul de deschidere a lamei cu o singură mână.
Știați că sunt necesari 3 litri de apă pentru ambalarea unei sticlă de apă? Imaginați-vă cât de multă apă puteți economisi cu o sticlă reutilizabilă. Și ce s-ar întâmplă daca vă-ti bucura de cafea dvs. din aceeași cană timp de un an?
Purtați un cuțit cu dvs. zilnic? Cu siguranță cu toții am fost într-o situație în care am avut nevoie să tăiem sau să feliem ceva, atunci este cel mai bun moment de a avea un cuțit asupra dumneavoastră. Să aruncăm o privire mai atentă la întreținerea cuțitelor pliabile, mai concret la ungerea rulmenților. Acest lucru este o bună practică, care poate prelungi semnificativ durata de viață a unui cuțit și poate asigura funcționarea corespunzătoare în toate condițiile.
Lanternele ​​de înaltă calitate Fenix nu sunt fabricate doar cu un flux luminos mărit față de lanternele obișnuite, dar pot fi utilizate în aproape orice situație. Cele mai puternice baterii sunt rezistente IP68, rezistente la șocuri și intemperii.
La cumpărarea unui cuțit, se obișnuiește să se iau în considerare mai mulți parametri, cum ar fi materialul oțelului, lungimea lamei, ce toacă are cuțitul și altele asemenea. Deseori se uita de un parametru foarte importat, tipul muchiei. Fiecare tip de muchie are punctele sale forte și punctele mai slabe. În acest articol, vom încerca să le rezumăm cât mai simplu posibil.
Menținerea ascuțimii este întotdeauna un factor esențial atunci când doriți să tăiați ceva bine. Prin urmare, provocarea este să păstram ascuțimea îndelungată, chiar și atunci când purtați cuțitul cu dvs. și îl folosiți la locul de muncă.
Microtech nu au renunțat niciodată, nici nu o să renunțe vreodată la calitate produselor lor, în detrimentul prețului sau al cantității. Fiecare produs este perfect și au fost folosite doar materiale de cea mai înaltă calitate în producția lor.
Cheia este să ai un cuțit bine și ascuțit. Cu un cuțit ascuțit, fiecare tăietură este mai ușoară, mai rapidă și mai ales mai sigură. În acest articol veți găsi toate informațiile de bază despre cum să va ascuțiți și voi cuțitul profesional. În primul rând, trebuie să inspectați cu atenție lama cuțitului, ceea ce vă va ajuta să decideți cât de mult trebuie ascuțit cuțitul.
Există multe metode pe care le puteți utiliza pentru a testa ascuțimea unei muchii de cuțit. Majoritatea preferă testarea lamei cu ușurință pe un bmaterial tipic de tăiere - cum ar fi o roșie.
Materialul, despre care mulți cred că este un oțel de ascuțit este de fapt un oțel de honuire. Deci, care este diferența dintre ascuțire și honuire (îndreptare)?
Pregătirea pas cu pas. Când filetăm somonul, separăm carnea peștelui de coloana vertebrală. Sună ușor, nu-i așa? Dacă cunoașteți procedura corectă și exersați acest proces, este foarte ușor. Am detaliat procedura pentru dvs. în pași simpli, însoțiți de ilustrații.
Cuțitele de bucătărie sunt printre cele mai populare cuțite ale noastre. Curba lor fină vă va permite să tăiați majoritatea legumelor în cuburi într-un mod ușor și elegant. Aceste cuțite sunt de obicei echipate cu lame de aproximativ 20 până la 30 de centimetri lungime, ceea ce le face perfect de mari pentru felierea merelor, ardeilor, cartofilor, broccoliului sau a varzei. Un cuțit bun de bucătărie este rigid, durabil, echilibrat și ușor de manevrat.