Cuțite pentru friptură

(16)

Un tip indispensabil de cuțit cu o lamă zimțată pe toată lama, cuțit pentru friptură din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Aceste cuțite zimțate se caracterizează printr-o ascuțire de lungă durată, cuțitul pentru friptură trebuie să fie ascuțit pentru a tăia carnea și nu pentru a o rupe, ar trebui să aibă și vârful ușor îndoit în sus. Un astfel de cuțit poate fi folosit și pentru carne prăjită, pentru carnea la grătar, cuțitul pentru friptură și pentru pizza crocantă.

Preț:
28 lei
560 lei
16 produse
Producători
Material lamă
Material mâner
Lungime lamă
8.3 cm
12 cm
Lungime totală
18.5 cm
24 cm
Lungime mâner
10.2 cm
12 cm
Grosime lamă
1.2 mm
3.8 mm
Greutate
28 g
96 g
Tip lamă
Utilizare
Tip cuțit
Cataramă
Compatibilitate cu MOLLE
Tratare suprafață lamă
Posibilitate de gravare
Țara de origine
Culoare
Dreptaci - Stângaci
Conținut ambalaj
Filtru de produse:
Victorinox Swiss Modern, 2x nôž na steak - KNIFESTOCK

Victorinox Swiss Modern, 2x nôž na steak

Ultimul produs în stoc
480,00 lei cu TVA
384,00 lei
Detaliile produsului
Viperă FIORENTINA 02VP049 - KNIFESTOCK

Viperă FIORENTINA 02VP049

La comandă
530,00 lei cu TVA
498,20 lei
Detaliile produsului