SUMMER SALE %
SUMMER SALE %

SUMMER SALE %     SUMMER SALE %     SUMMER SALE %

Nr. produs TK20RUECAM
FENIX TK20R UE Camo (2800lm.) TK20RUECAM
657,50 lei
445,20 lei cu TVA
Pe stoc
Transport de la 20,00 lei, la achizițiile de peste 499,00 lei transportul este gratuit!
 • Returnare rapidă a produselor
 • Produse originale de la producători de renume.
 • Livrare rapidă din propriul depozit.
Zvýhodnené príslušenstvo
Știți despre acest produs obține accesorii la reducere
Descrierea produsului

FENIX TK20R UE Camo (2800lm.) TK20RUECAM

Fenix - KNIFESTOCK
FENIX TK20R UE Camo (2800lm.) TK20RUECAM - KNIFESTOCK

Descrierea produsului

Fenix ​​TK20R UE Tactical Reîncărcabil TacticAble Oferă un flux luminos până la 2800 Lumens (ANSI). Este echipat cu LED-ul LED de vârf SFT-70, care în combinație cu un reflector neted creează un con de lumină bine ascuțit, cu o gamă extraordinară de 465 de metri. Este inclusă o baterie Li-ion 21700 cu o capacitate de 5000 mAh, care este încărcată prin conectorul USB-C direct în iluminatul. Încărcătorul este acoperit cu o piuliță cu șurub, deci este perfect protejat împotriva apei și murdăriei. La sfârșitul corpului de iluminat se află un comutator tactic și un selector pivotant Flexisensa Control, care poate fi blocat sau selectat unul dintre cele două moduri de utilizare. În mod tactic, corp de iluminat poate fi activat în 2800 lumeni sau un stroboscop cu frecvență variabilă. În modul de service, este posibil să alegeți între patru moduri de iluminare cu până la 40 de ore. Datorită designului său masiv, această lampă tactică este solidă ca rezervor, păstrându -și dimensiunea compactă. Designul robust permite utilizarea unui corp de iluminat cu arme lungi, astfel încât este potrivit pentru profesioniști, forțe armate și vânătoare.

Toți parametrii corpului de iluminat al poliției (fluxul luminos, funcționarea bateriei, impermeabilitatea, gama și impactul) sunt măsurați în conformitate cu un ANSI/NEMA FL 1-2009.

Parametri:
- Se folosește LUMINUS LED SFT-70 puternic cu o durată de viață de 50000 ore.
- Două modă de lumină de modă: modul tactic: 2800 lumeni (3 ore) -> stroboscop 2800 lumeni.
1. Mod de service: 2800 lumeni (3 ore) -> 1000 lumeni (3,25 ore) -> 350 lumeni (9 ore) -> 30 lumeni (40 ore).
2. Un reflector parabolic din aluminiu pentru un con de lumină perfectă, cu o gamă de până la 465 de metri (53880 CD).
-Utilizează o baterie Li-ion de mare capacitate 21700 cu o capacitate de 5000 mAh, care este inclusă în pachet.
- Încărcare printr-un conector USB-C sigilat cu o stare de încărcare a bateriei.
- Electronică cu reglarea digitală a puterii constante și protecția supraîncălzirii.
- Lumina de iluminat are memorie și se pornește întotdeauna în ultimul mod set (se aplică și stroboscopului în mod tactic).
- Dimensiuni: 15,4 cm (lungime) x 3,4 cm (diametrul capului)/ 2,5 cm (diametrul corpului).
- Greutate: 207 grame, inclusiv bateria.
- Corpul corpului de iluminat format din aluminiu întărit cu aer, capul corpului de iluminat este completat de o margine izbitoare.
- Bateria stocată între două arcuri- fără probleme cu un impact înapoi atunci când este utilizat pe o armă.
- căderea rezistentă la impact de la o înălțime de 1 metru.
- Fire trapezoidale rezistente la uzură.
- Suprafața cu greu de zgârietură - tip III dur anodizat.
- impermeabil și praf în conformitate cu standardul IP68 (testat sub apă la o adâncime de 2 metri timp de 4 ore).
-Obiectiv de sticlă ultra -limpede cu suprafață anti -reflectorizantă.
- Comutatorul tactic de control flexisensa de la capătul corpului de iluminat pentru a comuta modurile și a bloca corpurile de iluminat.
- Un clip fix pentru purtarea sigură și ușoară a corpului de iluminat (detașabil).
- Datorită designului său, iluminatul nu alunecă în mână și nu se rotește atunci când se așează.
-Ampa este inclusă cu un cablu de la încheietura mâinii, carcasă cu centură, inel O de rezervă, încărcarea cablului USB-C, Baterie FENIX ARB-L21-5000 v2.0.
-Au accesoriu opțional, este posibil să cumpărați: comutator de cablu AER-05, con de trafic AOT-M, filtru AOF roșu și difuzor AOD-M.
-Chelele accesorii sunt compatibile cu iluminatul: montare rapidă pe bara de arme ALG-15, montare cu eliberare rapidă pe bara ALG -00, M-Pok Fenix ​​ALG-16, montare Fenix ​​ALG-8 Barr Pe butoi, montare magnetică din plastic pe butoi, montarea corpului de iluminat pentru optică, montarea metalică pe optică, curea Fenix ​​ALD-05 pentru a fi utilizată pe luminairul de cască, bicicleta cu bicicleta FB-1, bicicleta cu bicicleta Fenix.

De asemenea, este posibil să cumpărați un adaptor USB pentru sursa de alimentare și adaptorul auto USB.

Folosiți Fenix ​​TK20R UE:
Din producție, poate exista o acoperire izolatoare în interiorul corpului de iluminat. Scoateți -l din baterie înainte de prima utilizare.

Pentru a -l porni, apăsați butonul tactic de la capătul corpului de iluminat, țineți butonul pentru a activa imediat butonul. Controlul flexisensa de la capătul corpului de iluminat poate fi ales între modul tactic și de service al corpului de iluminat și blocarea corpului de iluminat.

Modul de service- Corproindale se pornește în ultimul mod de lumină selectat, patru moduri de alimentare pot fi ciclate prin apăsarea butonului.

Modul tactic- Lumina de iluminat se pornește în ultimul mod de lumină selectat, există un stroboscop și cea mai mare putere de 2800 lumeni. Apăsați butonul pentru a comuta între moduri.

Blocarea - a treia poziție de pe selectorul rotativ va bloca corpurile de iluminat și nu poate fi pornită - de exemplu, de exemplu în bagaje. Lumina de iluminat poate fi blocată și oprită, iluminarea se blochează în același timp și se oprește. Deblocați iluminatul se pornește, de asemenea, în ultimul mod de mod utilizat.

Protecție inteligentă de supraîncălzire- Deoarece corpurile de iluminat obține o producție uriașă de 2800 lumeni, crește temperatura. Dacă temperatura depășește 60 ° C, puterea va fi redusă automat. Odată ce temperatura scade sub 60 ° C, cea mai mare putere poate fi utilizată din nou.

Indicatorul de încărcare a bateriei Indicatorul de încărcare este ascuns sub piulița de protecție a conectorului de încărcare din motive tactice, astfel încât este necesar să deșurubați piulița pentru a o verifica. Lumina de iluminat indică întotdeauna starea încărcării bateriei la trei secunde de la pornire. Green indică o încărcare suficientă (100% - 85%), pâlpâie verde 85% - 50%, încă roșu 50% - 25% și roșu intermitent indică o baterie externat critic (25% - 1%). Dacă bateria este evacuată, corpurile de iluminat începe să treacă automat la moduri de alimentare mai mici, atunci în cel mai mic mod, se va închizi de 3 ori la cinci minute.

Încărcarea corpului de iluminat- deșurubați piulița de protecție sub capul corpului de iluminat și utilizați cablul USB-C atașat pentru a-l conecta la computer, adaptorul USB USB sau adaptorul auto USB (nu este inclus). Orice încărcător cu un telefon mobil cu conector USB-C poate fi de asemenea utilizat pentru încărcare. În timpul încărcării, LED -ul indicatorului se aprinde în comparație cu conectorul de încărcare roșu, după încărcarea completă, strălucește verde. Încărcarea bateriei complet descărcate durează aproximativ 3,5 ore. Bateria Li-ion folosită nu suferă de efect de memorie, deci este posibilă reîncărcarea corpului de iluminat în orice moment. Nu este posibil să se aprindă în timpul încărcării.

Notă:
- Utilizați doar baterii de ioni de 21700 de înaltă calitate pentru a evita deteriorarea corpului de iluminat, de exemplu, din cauza scurgerii substanțelor bateriei.
- Introduceți bateriile cu un pol pozitiv spre capul corpului de iluminat.
- Dacă inelele de cauciuc de protecție apar deteriorate după o utilizare prelungită, înlocuiți -le. Inelele ar trebui să fie, de asemenea, unse pentru a evita eroziunea cauciucului. Urmând aceste reguli, iluminatul va fi protejat corespunzător împotriva apei.
- Dacă corpurile de iluminat clipește, nu trece la moduri de alimentare mai mari sau nu se aprinde, poate fi unul dintre următoarele motive: bateria este aproape descărcată - încărcați -o.
- Contactele din interiorul corpului de iluminat sunt contaminate - curățați -le cu o vată de bumbac înmuiată în alcool.
- Partea din spate a corpului de iluminat este eliberată, strângeți -o.

Descrierea completa a produsului
 • Putere max:
  2800 lm
 • Distanță de luminare:
  465 m
 • Perioada de luminare max.:
  40
 • Tip baterie:
  21700
 • Număr moduri de iluminare:
  6
 • Reîncărcabilă:
  da
 • Compatibilitate cu arme:
  da
 • Utilizare:
  Turism, Vânătoare, Tactice, Utilizare zilnică, Utilizare profesională, Camping
 • Sursa de lumină:
  LED

Evaluarea produselor

5.0
Evaluarea 1
Jecan Lucian
Slovacia
24.4.2024
O lanterna eleganta, usoara, puternica care, pe langa utilitatea dovedita, subliniaza caracterul proprietarului! O recomand fara retineri mai ales pretul ei fara concurenta! Multumesc KnifeStock!

Doar la acest produs puteți cumpăra convenabil:

Fenix Li-Ion 18650 2600mAh FE18650LI26 Fenix Li-Ion 18650 2600mAh FE18650LI26 - KNIFESTOCK
65,30 lei
58,80 lei
Economisiți până la 6,50 lei
Fenix Li-Ion 18650 3500mAh FE18650LI35 Fenix Li-Ion 18650 3500mAh FE18650LI35 - KNIFESTOCK
102,90 lei
92,60 lei
Economisiți până la 10,30 lei
Fenix FE18650LI35USB 1ks FE0032 Fenix FE18650LI35USB 1ks FE0032 - KNIFESTOCK
112,30 lei
101,10 lei
Economisiți până la 11,20 lei
Parametrii

Parametrii produsului

 • Putere max:
  2800 lm
 • Distanță de luminare:
  465 m
 • Perioada de luminare max.:
  40
 • Tip baterie:
  21700
 • Număr moduri de iluminare:
  6
 • Reîncărcabilă:
  da
 • Compatibilitate cu arme:
  da
 • Utilizare:
  Turism, Vânătoare, Tactice, Utilizare zilnică, Utilizare profesională, Camping
 • Sursa de lumină:
  LED
 • LED:
  Luminus SFT-70
 • Număr de LED-uri:
  1
 • Culoarea luminii:
  albă
 • Moduri suplimentare:
  stroboscop
 • Indicator stare baterie:
  da
 • Tip întrerupător:
  tactic, Zadný
 • Material:
  Aluminiu
 • Culoarea dispozitivului de iluminare:
  Camuflaj
 • Diametrul corpului:
  2.5 cm
 • Diametrul capului:
  3.4 cm
 • Lungime:
  15.4 cm
 • Greutate:
  207 g
 • Rezitent la apă:
  IP-68 standard
 • Teacă:
  da
 • Material teacă:
  Nylon
 • Baterii în incluse:
  da
 • Rezistent la apă până la:
  2m
Fotografii

Fotografii

opinii

Clasificarea produselor

5.0
Evaluarea 1
FENIX TK20R UE Camo (2800lm.) TK20RUECAM - KNIFESTOCK
657,50 lei
445,20 lei cu TVA
Disponibilitate: Pe stoc
Transport de la 20,00 lei, la achizițiile de peste 499,00 lei transportul este gratuit!

Produse similare

Alegeți cele mai bune produse din oferta noastră

Fenix TK25 RED (1000 lumeni) TK25Red - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: TK25RED
Putere max:
1000 lm
Distanță de luminare:
225 m
Număr moduri de iluminare:
5
Fenix TK25 RED (1000 lumeni) TK25Red
Pe stoc
446,00 lei
315,30 lei
Prod. číslo: TK25RED
Pe stoc
446,00 lei
315,30 lei
Detaliile produsului
Fenix LR35R - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: LR35R
Putere max:
10000 lm
Distanță de luminare:
500 m
Număr moduri de iluminare:
6
Reîncărcabilă:
da
Fenix LR35R
Pe stoc
939,50 lei
654,70 lei
Prod. číslo: LR35R
Pe stoc
939,50 lei
654,70 lei
Detaliile produsului
Fenix E20 Flashlight Black V2.0 - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: E20V20
Putere max:
350 lm
Distanță de luminare:
126 m
Număr moduri de iluminare:
4
Reîncărcabilă:
nu
Fenix E20 Flashlight Black V2.0
Pe stoc
187,50 lei
147,40 lei
Prod. číslo: E20V20
Pe stoc
187,50 lei
147,40 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight CI7 - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: CI7
Putere max:
2500 lm
Distanță de luminare:
279 m
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight CI7
Ultimele 4 bucăți
728,50 lei
Prod. číslo: CI7
Ultimele 4 bucăți
728,50 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight CU6 - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: CU6
Putere max:
440 lm
Distanță de luminare:
190 m
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight CU6
Ultimele 2 bucăți
620,40 lei
Prod. číslo: CU6
Ultimele 2 bucăți
620,40 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight E4K - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: E4K
Putere max:
4400 lm
Distanță de luminare:
211 m
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight E4K
Pe stoc
507,60 lei
Prod. číslo: E4K
Pe stoc
507,60 lei
Detaliile produsului
KLARUS EC20 Self Defense - KNIFESTOCK
Klarus
Prod. číslo: EC20
Putere max:
1100 lm
Distanță de luminare:
200 m
Număr moduri de iluminare:
6
Reîncărcabilă:
da
KLARUS EC20 Self Defense
Pe stoc
282,00 lei
190,60 lei
Prod. číslo: EC20
Pe stoc
282,00 lei
190,60 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight EF1 - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: EF1
Putere max:
830 lm
Distanță de luminare:
270 m
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight EF1
Pe stoc
841,30 lei
Prod. číslo: EF1
Pe stoc
841,30 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight MH27UV - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: MH27UV
Putere max:
1000 lm
Distanță de luminare:
462 m
Număr moduri de iluminare:
10
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight MH27UV
Pe stoc
507,60 lei
Prod. číslo: MH27UV
Pe stoc
507,60 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight MT21C - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: MT21C
Putere max:
1000 lm
Distanță de luminare:
184 m
Număr moduri de iluminare:
8
Reîncărcabilă:
nu
Nitecore flashlight MT21C
Pe stoc
338,40 lei
Prod. číslo: MT21C
Pe stoc
338,40 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight P10i - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: P10i
Putere max:
1800 lm
Distanță de luminare:
290 m
Număr moduri de iluminare:
4
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight P10i
Pe stoc
451,20 lei
Prod. číslo: P10i
Pe stoc
451,20 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight P18 - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: P18
Putere max:
1800 lm
Distanță de luminare:
182 m
Număr moduri de iluminare:
8
Reîncărcabilă:
nu
Nitecore flashlight P18
Pe stoc
564,00 lei
Prod. číslo: P18
Pe stoc
564,00 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight TUP - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: TUP
Putere max:
1000 lm
Distanță de luminare:
180 m
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight TUP
Pe stoc
366,60 lei
Prod. číslo: TUP
Pe stoc
366,60 lei
Detaliile produsului
Fenix Lumină laser tactică TK30V20 - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: TK30V20
Putere max:
500 lm
Distanță de luminare:
1200 m
Număr moduri de iluminare:
5
Reîncărcabilă:
da
Fenix Lumină laser tactică TK30V20
Pe stoc
1 269,00 lei
863,20 lei
Prod. číslo: TK30V20
Pe stoc
1 269,00 lei
863,20 lei
Detaliile produsului
Fenix LED baterka Fenix PD32 V2.0 1200 lm PD32V20 - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: PD32V20
Putere max:
1200 lm
Distanță de luminare:
395 m
Număr moduri de iluminare:
4
Reîncărcabilă:
da
Fenix LED baterka Fenix PD32 V2.0 1200 lm PD32V20
Pe stoc
281,50 lei
229,00 lei
Prod. číslo: PD32V20
Pe stoc
281,50 lei
229,00 lei
Detaliile produsului
 FENIX Lanternă încărcabilă ATEX WF30RE - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: WF30RE
Putere max:
280 lm
Distanță de luminare:
170 m
Reîncărcabilă:
da
FENIX Lanternă încărcabilă ATEX WF30RE
Pe stoc
469,50 lei
309,70 lei
Prod. číslo: WF30RE
Pe stoc
469,50 lei
309,70 lei
Detaliile produsului
Fenix lanternă reîncărcabilă LR80R - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: LR80R
Putere max:
18000 lm
Distanță de luminare:
1130 m
Număr moduri de iluminare:
10
Reîncărcabilă:
da
Fenix lanternă reîncărcabilă LR80R
Pe stoc
2 114,50 lei
1 637,50 lei
Prod. číslo: LR80R
Pe stoc
2 114,50 lei
1 637,50 lei
Detaliile produsului
Fenix lanternă tactică PD36TAC - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: PD36TAC
Putere max:
3000 lm
Distanță de luminare:
274 m
Număr moduri de iluminare:
7
Reîncărcabilă:
da
Fenix lanternă tactică PD36TAC
Pe stoc
469,50 lei
379,20 lei
Prod. číslo: PD36TAC
Pe stoc
469,50 lei
379,20 lei
Detaliile produsului