Rucsacuri

(68)

Rucsacurile, geanta Mil-Tec, gențile mari Mil-tec, gențile mai mici, gențile de umăr Mil-Tec, buzunarele și tecile sunt fabricare dintr-un material rezistent, durabil, în mai multe designe-uri camuflaj și monocolore. Partea din spate a rucsacului este căptușită, curelele de umăr sunt moi și reglabile, ascund mai multe compartimente la interior, sistemul MOLLE, care a fost conceput inițial pentru armata SUA, vă permite să atașați gentuțe suplimentare sau diverse accesorii și echipamente cu ajutorul sforilor și a carabinelor.

Gențile și rucsacurile sunt realizate de la cele mai mici pentru copii la mari, în funcție de activitate, orice activitate outdoor în natură, drumeții, vânătoare, pescuit, paintball sau airsoft. Rucsacurile mai mari sunt suficient de voluminoase pentru bagaje pentru sejururi lungi în natură sau călătorii, în timp ce rucsacurile mai mici sunt suficient de mari pentru utilizarea zilnică la locul de muncă sau la școală, unde poți transporta și un laptop. Gentile pot fi purtate în mână, dar și ca un rucsac pe spate.

Producătorul german Mil-Tec este bine cunoscut în țara noastră pentru o gamă largă de diverse produse militare. De la înființarea sa în 1971, compania aduce pe piață îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente pentru armată și echipamente în natură, lanterne și accesorii pentru autoapărare. Deoarece armata are nevoie de produse din materiale de calitate, acest lucru se reflectă și în gamele pentru pe piața civilă.

Preț:
42 lei
795 lei
66 produse
Producători
Culoare
Curea de talie
Curea de piept
Compatibilitate cu hidrorucsacuri
Impermeabil
Sistem MOLLE
Capacitate
Greutate
Numărul de compartimente
Înălțime maximă
Lungime maximă
Lățime maximă
Material
Velcro panel
Acces la compartimentul principal
Închidere
Filtru de produse: