SUMMER SALE %
SUMMER SALE %

SUMMER SALE %     SUMMER SALE %     SUMMER SALE %

Nr. produs LR80R
Fenix lanternă reîncărcabilă LR80R
2 114,50 lei
1 637,50 lei cu TVA
Pe stoc
Prin achiziționarea acestui produs, obțineți transport gratuit
Preț standard de transport de la 20,00 lei
 • Returnare rapidă a produselor
 • Produse originale de la producători de renume.
 • Livrare rapidă din propriul depozit.
Zvýhodnené príslušenstvo
Știți despre acest produs obține accesorii la reducere
Descrierea produsului

Fenix lanternă reîncărcabilă LR80R

Fenix - KNIFESTOCK
Fenix lanternă reîncărcabilă LR80R - KNIFESTOCK

Descrierea produsului

Noua lanternă reîncărcabilă ultra-puternică Fenix ​​​​LR80R oferă un flux luminos extrem de până la 18.000 de lumeni (ANSI) și o strălucire ulterioară de până la 1.130 de metri. Obține această performanță datorită celor șase LED-uri Luminus SST-70 de calitate superioară cu o durata de viață de 50.000 de ore de iluminare, care sunt alimentate de o baterie internă Li-ion de mare curent cu o capacitate de 86,4 Wh. Bateria se încarcă direct în lampă printr-un conector USB-C modern cu suport pentru protocoale de încarcare rapidă. Cu sursa USB de 45 W inclusă, se încarcă în doar patru ore. Lampa oferă control prin intermediul a două butoane, care pot fi folosite pentru a controla separat modurile de iluminare ridicată și scăzută, inclusiv două moduri ascunse SOS și bliț stroboscopic.

Datorită fluxului luminos enorm, lampa este echipată cu un senzor de proximitate în reflector, care reduce automat puterea la 50 de lumeni atunci când lampa se apropie de un obiect la mai puțin de aproximativ 6-8 centimetri (previne deteriorarea obiectului prin lumină puternică). și strălucirea prin lumina reflectată).

Lanterna este echipată cu cinci indicatoare LED care arată starea de încărcare a bateriei. În plus, lampa poate fi folosită și ca power bank în caz de urgență și poate încărca alte dispozitive USB de pe aceasta. Lanterna are un mâner detașabil în pachetul de bază, la care puteti atașa o agățătoare și un fir de trepied. Lampa poate fi astfel purtată în mână sau atârnată confortabil peste umăr folosind o curea. De asemenea, poate fi montat pe un trepied și folosit ca lampă staționară. Acest proiector este deosebit de potrivit pentru operațiuni de salvare și cerecetare. De asemenea, este excelent pentru paza obiectelor mari sau pentru toti pasionații de iluminat. Va mulțumi atât profesioniștii cât și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Toți parametrii lămpii (flux luminos, durata de funcționare a bateriei, impermeabilizare, rezistență la strălucire și la impact) sunt măsurați în conformitate cu standardul ANSI/NEMA FL 1-2009.

Parametrii lanternei Fenix ​​​​LR80R
Sursa de lumină este de șase LED-uri Luminus SST-70 moderne, cu o durată de viață de 50.000 de ore.
Un total de 10 moduri de iluminare în două grupuri: Moduri înalte: 18000 lumeni (2 ore) -> 12000 lumeni (2,25 ore) -> 6000 lumeni (2,8 ore) -> 3000 lumeni (5,1 ore).
Moduri reduse: 1000 lumeni (15,7 ore) -> 450 lumeni (39 ore) -> 150 lumeni (92 ore) -> 50 lumeni (300 ore) -> Strobe (6000 lumeni) -> SOS (150 lumeni).
Pentru alimentare, folosește o baterie Li-ion de mare curent încorporată în corp, cu o capacitate de 86,4 Wh (12000 mAh / 7,2 V).
Încărcarea unei baterii complet descărcate durează aproximativ 4 ore cu sursa de alimentare USB-C de 45 W inclusă.
Ieșire USB pentru încărcarea dispozitivelor USB externe, de exemplu telefoane mobile, navigație GPS și alte dispozitive electronice portabile.
Reflectorul parabolic neted din șase părți creează un con de lumină cu o strălucire extremă de până la 1130 de metri (318000 cd).
Lampa are o memorie și se va aprinde întotdeauna în ultimul mod setat din grupul de moduri (nu se aplică modurilor bliț).
Dimensiuni 25,9 cm (lungime) x 5,4 cm (diametru corp) x 10,8 cm (diametru reflector).
Greutate 1636 grame (inclusiv bateria).
Diode de stare la butoanele de control pentru indicarea stării de încărcare a acumulatorului.
Fabricat din aluminiu călit pentru avioane A6061-T6.
Suprafață durabilă, greu de zgâriat - tip III anodizat dur.
Rezistent la impact de la o cădere de la o înălțime de 1 metru.
Rezistent la apă și praf conform standardului IP68 (testat sub apă la o adâncime de 2 metri timp de 30 de minute).
Lentila din sticlă ultra clară întarită cu acoperire antireflex.
Filete trapezoidale cu rezistență crescută la uzură.
Capabil să stea singur pe un loc plat și să servească drept lumânare.
Mâner din metal solid pentru o prindere confortabilă (detașabil).
Mânerul poate fi echipat cu filet pentru însurubare pe un trepied sau pentru atasarea unei curele.
Pachetul include o baterie internă, un adaptor de alimentare USB-C de 45 W, un cablu de încărcare USB-C, un adaptor pentru curea de umăr și un filet pentru trepied, o curea de umăr și un inel O de rezervă.
Utilizarea
Este posibil să existe un capac izolant pe baterie din fabrică. Scoateți-l înainte de prima utilizare.

Controlul luminii funcționează sub forma a două grupuri de performanță. Butonul din dreapta controlează modurile de putere mare, iar butonul din stânga controlează modurile de putere redusă și bliț ascuns.

Ținând apăsat butonul din stânga sau din dreapta timp de 0,5 secunde, lampa se va aprinde la ultimul mod de putere setat din grupul de moduri selectat (butonul din stânga = moduri joase, butonul din dreapta = moduri ridicate). Apăsând butonul din stânga, apoi parcurge modurile 50 - 150 - 450 - 1000 lumeni, iar apăsarea butonului din dreapta comută între modurile 3000 - 6000 - 12000 și 18000 lumeni.

Dacă țineți apăsat butonul din dreapta timp de 1,2 secunde, veți activa întotdeauna cel mai mare mod de 18000 de lumeni (chiar și din starea oprită). Apăsând butonul din stânga timp de 1,2 secunde, lanterna se va aprinde în modul stroboscopic, apoi apăsând din nou butonul, se va comuta la SOS. Lanterna se va stinge ținând apăsat orice buton timp de 0,5 secunde, la fel ca atunci când a fost pornită.

Butoanele de control pot fi blocate pentru a preveni activarea spontană, de ex. când transportați în bagaje - în starea oprită, apăsați ambele butoane și țineți-le apăsate cel puțin 3 secunde, apoi lumina va clipi, indicând blocarea. Pentru deblocare, este necesar să țineți apăsate din nou ambele butoane timp de trei secunde. Pornirea nedorită poate fi prevenită și prin deblocarea corpului lămpii, care întrerupe contactul electric dintre capul lămpii și baterie.

Încărcare - desfaceți capacul de cauciuc al conectorului de încărcare și conectați cablul în conectorul USB-C din lampă, conectați celălalt capăt la conectorul USB-C de pe adaptorul de încărcare inclus. LED-urile indicatoare de pe lampă clipesc de la stânga la dreapta în timpul încărcării pentru a afișa starea de încărcare. După finalizarea încărcării, toate cele cinci LED-uri indicatoare vor rămâne aprinse permanent. După ce încărcarea este completă, etanșați bine conectorul cu un capac de cauciuc. În timpul încărcării, lumina poate fi utilizată numai în modul cel mai scăzut, cu o putere de 50 de lumeni.

Încărcarea dispozitivelor externe USB-C (funcție powerbank) - desfaceți capacul de cauciuc al conectorului USB și conectați dispozitivul pe care doriți să îl încărcați cu un cablu USB adecvat (doar un dispozitiv USB-C poate fi încărcat cu cablul inclus). Pentru a activa funcția power bank, trebuie să apăsați scurt unul dintre butoanele de control. După începerea încărcării, LED-urile indicatoare vor clipi de la dreapta la stânga pentru a arăta starea bateriei. După încărcare, nu uitați să sigilați corect conectorul USB-C cu un capac de cauciuc. În timpul utilizării funcției power bank, lampa poate fi utilizată în toate modurile.

Indicarea stării de încărcare a bateriei - după o scurtă apăsare a oricărui buton, LED-urile indicatoare se aprind timp de 3 secunde și arată starea de încărcare a bateriei (lumina trebuie să fie stinsă). Cinci LED-uri aprinse înseamnă că bateria este încărcată la 80-100%, patru aprinse 60-80%, trei 40-60%, două 20-40% și unul aprins înseamnă că bateria este încărcată mai puțin de 20%.

Protecție inteligentă împotriva supraîncălzirii - după depășirea temperaturii de 60 °C, lampa reduce automat treptat puterea în pași mici pentru a evita supraîncălzirea. După răcire, poate fi comutat înapoi la cele mai înalte moduri de performanță.

Senzorul de proximitate din reflector reduce automat puterea la 50 de lumeni atunci când lampa se apropie de un obiect la mai puțin de aproximativ 6-8 centimetri (previne deteriorarea obiectului prin lumina puternică și strălucirea prin lumina reflectată).

Avertizare
Nu dezasamblați singur părțile sigilate ale lămpii, acest lucru va anula garanția.
Bateria nu are efect de memorie, poate fi încărcată oricând, chiar și după fiecare utilizare scurtă.
Dacă inelele de protecție din cauciuc par deteriorate după o perioadă lungă de utilizare, înlocuiți-le. De asemenea, inelele trebuie lubrifiate pentru a preveni eroziunea cauciucului. Respectând aceste reguli, lampa va fi protejată corespunzător împotriva apei.
Dacă lampa clipește, nu trece la moduri de putere mai mare sau nu se aprinde, poate fi din unul dintre următoarele motive: Bateria este descărcată, încărcați-o.
Corpul lămpii este slăbit, strângeți-l.


Cinci ani garanție pentru lampă, doi ani garanție pentru baterie și încărcător.

Descrierea completa a produsului
 • Putere max:
  18000 lm
 • Distanță de luminare:
  1130 m
 • Perioada de luminare max.:
  300
 • Tip baterie:
  integrată
 • Număr moduri de iluminare:
  10
 • Reîncărcabilă:
  da
 • Utilizare:
  Vânătoare, Tactice, Utilizare profesională
 • Sursa de lumină:
  LED
 • LED:
  Luminus SST-70

Evaluarea produselor

5.0
3 evaluări
Grigore Andrada
Slovacia
14.11.2023
Achiziția perfectă! Un produs excelent și profesional. Își merită toți banii!

Doar la acest produs puteți cumpăra convenabil:

Fenix Li-Ion 18650 2600mAh FE18650LI26 Fenix Li-Ion 18650 2600mAh FE18650LI26 - KNIFESTOCK
65,30 lei
58,80 lei
Economisiți până la 6,50 lei
Fenix Li-Ion 18650 3500mAh FE18650LI35 Fenix Li-Ion 18650 3500mAh FE18650LI35 - KNIFESTOCK
102,90 lei
92,60 lei
Economisiți până la 10,30 lei
Fenix FE18650LI35USB 1ks FE0032 Fenix FE18650LI35USB 1ks FE0032 - KNIFESTOCK
112,30 lei
101,10 lei
Economisiți până la 11,20 lei
Parametrii

Parametrii produsului

 • Putere max:
  18000 lm
 • Distanță de luminare:
  1130 m
 • Perioada de luminare max.:
  300
 • Tip baterie:
  integrată
 • Număr moduri de iluminare:
  10
 • Reîncărcabilă:
  da
 • Utilizare:
  Vânătoare, Tactice, Utilizare profesională
 • Sursa de lumină:
  LED
 • LED:
  Luminus SST-70
 • Indicator stare baterie:
  da
 • Material:
  Aluminiu
 • Culoarea dispozitivului de iluminare:
  Negru
 • Diametrul corpului:
  5.4 cm
 • Diametrul capului:
  10.8 cm
 • Lungime:
  25.9 cm
 • Greutate:
  1636 g
 • Rezitent la apă:
  IP-68 standard
 • Baterii în incluse:
  da
 • Rezistent la apă până la:
  2m
 • Intensitate de lumină min.:
  50 lm
 • Intensitate de lumină max.:
  18000 lm
Fotografii

Fotografii

opinii

Clasificarea produselor

5.0
3 evaluări
Fenix lanternă reîncărcabilă LR80R - KNIFESTOCK
2 114,50 lei
1 637,50 lei cu TVA
Disponibilitate: Pe stoc
Prin achiziționarea acestui produs, obțineți transport gratuit
Preț standard de transport de la 20,00 lei

Produse similare

Alegeți cele mai bune produse din oferta noastră

Fenix TK25 RED (1000 lumeni) TK25Red - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: TK25RED
Putere max:
1000 lm
Distanță de luminare:
225 m
Număr moduri de iluminare:
5
Fenix TK25 RED (1000 lumeni) TK25Red
Pe stoc
446,00 lei
315,30 lei
Prod. číslo: TK25RED
Pe stoc
446,00 lei
315,30 lei
Detaliile produsului
Fenix LR35R - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: LR35R
Putere max:
10000 lm
Distanță de luminare:
500 m
Număr moduri de iluminare:
6
Reîncărcabilă:
da
Fenix LR35R
Pe stoc
939,50 lei
654,70 lei
Prod. číslo: LR35R
Pe stoc
939,50 lei
654,70 lei
Detaliile produsului
Fenix E20 Flashlight Black V2.0 - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: E20V20
Putere max:
350 lm
Distanță de luminare:
126 m
Număr moduri de iluminare:
4
Reîncărcabilă:
nu
Fenix E20 Flashlight Black V2.0
Pe stoc
187,50 lei
147,40 lei
Prod. číslo: E20V20
Pe stoc
187,50 lei
147,40 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight CI7 - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: CI7
Putere max:
2500 lm
Distanță de luminare:
279 m
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight CI7
Ultimele 4 bucăți
728,50 lei
Prod. číslo: CI7
Ultimele 4 bucăți
728,50 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight CU6 - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: CU6
Putere max:
440 lm
Distanță de luminare:
190 m
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight CU6
Ultimele 2 bucăți
620,40 lei
Prod. číslo: CU6
Ultimele 2 bucăți
620,40 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight E4K - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: E4K
Putere max:
4400 lm
Distanță de luminare:
211 m
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight E4K
Pe stoc
507,60 lei
Prod. číslo: E4K
Pe stoc
507,60 lei
Detaliile produsului
KLARUS EC20 Self Defense - KNIFESTOCK
Klarus
Prod. číslo: EC20
Putere max:
1100 lm
Distanță de luminare:
200 m
Număr moduri de iluminare:
6
Reîncărcabilă:
da
KLARUS EC20 Self Defense
Pe stoc
282,00 lei
190,60 lei
Prod. číslo: EC20
Pe stoc
282,00 lei
190,60 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight EF1 - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: EF1
Putere max:
830 lm
Distanță de luminare:
270 m
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight EF1
Pe stoc
841,30 lei
Prod. číslo: EF1
Pe stoc
841,30 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight MH27UV - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: MH27UV
Putere max:
1000 lm
Distanță de luminare:
462 m
Număr moduri de iluminare:
10
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight MH27UV
Pe stoc
507,60 lei
Prod. číslo: MH27UV
Pe stoc
507,60 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight MT21C - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: MT21C
Putere max:
1000 lm
Distanță de luminare:
184 m
Număr moduri de iluminare:
8
Reîncărcabilă:
nu
Nitecore flashlight MT21C
Pe stoc
338,40 lei
Prod. číslo: MT21C
Pe stoc
338,40 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight P10i - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: P10i
Putere max:
1800 lm
Distanță de luminare:
290 m
Număr moduri de iluminare:
4
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight P10i
Pe stoc
451,20 lei
Prod. číslo: P10i
Pe stoc
451,20 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight P18 - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: P18
Putere max:
1800 lm
Distanță de luminare:
182 m
Număr moduri de iluminare:
8
Reîncărcabilă:
nu
Nitecore flashlight P18
Pe stoc
564,00 lei
Prod. číslo: P18
Pe stoc
564,00 lei
Detaliile produsului
Nitecore flashlight TUP - KNIFESTOCK
Nitecore
Prod. číslo: TUP
Putere max:
1000 lm
Distanță de luminare:
180 m
Reîncărcabilă:
da
Nitecore flashlight TUP
Pe stoc
366,60 lei
Prod. číslo: TUP
Pe stoc
366,60 lei
Detaliile produsului
Fenix Lumină laser tactică TK30V20 - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: TK30V20
Putere max:
500 lm
Distanță de luminare:
1200 m
Număr moduri de iluminare:
5
Reîncărcabilă:
da
Fenix Lumină laser tactică TK30V20
Pe stoc
1 269,00 lei
863,20 lei
Prod. číslo: TK30V20
Pe stoc
1 269,00 lei
863,20 lei
Detaliile produsului
Fenix LED baterka Fenix PD32 V2.0 1200 lm PD32V20 - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: PD32V20
Putere max:
1200 lm
Distanță de luminare:
395 m
Număr moduri de iluminare:
4
Reîncărcabilă:
da
Fenix LED baterka Fenix PD32 V2.0 1200 lm PD32V20
Pe stoc
281,50 lei
229,00 lei
Prod. číslo: PD32V20
Pe stoc
281,50 lei
229,00 lei
Detaliile produsului
 FENIX Lanternă încărcabilă ATEX WF30RE - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: WF30RE
Putere max:
280 lm
Distanță de luminare:
170 m
Reîncărcabilă:
da
FENIX Lanternă încărcabilă ATEX WF30RE
Pe stoc
469,50 lei
309,70 lei
Prod. číslo: WF30RE
Pe stoc
469,50 lei
309,70 lei
Detaliile produsului
Fenix lanternă tactică PD36TAC - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: PD36TAC
Putere max:
3000 lm
Distanță de luminare:
274 m
Număr moduri de iluminare:
7
Reîncărcabilă:
da
Fenix lanternă tactică PD36TAC
Pe stoc
469,50 lei
379,20 lei
Prod. číslo: PD36TAC
Pe stoc
469,50 lei
379,20 lei
Detaliile produsului
Fenix TK35 UE V2.0 5000 lm TK35UEV20 - KNIFESTOCK
Fenix
Prod. číslo: TK35UEV20
Putere max:
5000 lm
Distanță de luminare:
400 m
Număr moduri de iluminare:
8
Reîncărcabilă:
nu
Fenix TK35 UE V2.0 5000 lm TK35UEV20
Pe stoc
657,50 lei
544,80 lei
Prod. číslo: TK35UEV20
Pe stoc
657,50 lei
544,80 lei
Detaliile produsului