- Returnare rapidă a produselor
- Produse originale de la producători de renume.
- Livrare rapidă din propriul depozit.
Descrierea produsului
Cuțitul de bucătar este unul dintre cele mai importante cuțite din bucătărie și face parte din echipamentul de bază standard. Are o lamă ceva mai lată și mai lungă decât un cuțit universal. Vârful subțire este excelent pentru tăierea cepei sau a legumelor mici. Datorită lungimii sale, poate fi folosit și ca cuțit pentru carne. Chiar și legumele mari pot fi tăiate cu el fără probleme.
Designul danez ca stil a apărut la mijlocul secolului al XX-lea și a fost puternic influențat de ideile Bauhaus-ului german. Această mișcare de design și-a dezvoltat propriul stil, caracterizat prin formalitate simplă, minimalism, claritate și funcționalitate, precum și prin utilizarea celor mai moderne tehnologii industriale pentru a realiza acest limbaj de design. Această tradiție este susținută și de designerul danez și producătorul de cuțite personalizate Jens Anso, care a proiectat seria de cuțite de bucătărie Boker Pure pentru Boker, având în vedere exact aceste cerințe. Aceste cuțite se caracterizează printr-o simplitate clasicistă unică a liniilor, cu echilibru excelent, poziție a mâinii și funcționalitate.
Pentru a menține calitatea estetică a seriei din punct de vedere tehnic, BOKER folosește oțel metalurgic al pulberilor CPM-154. Acest oțel este realizat prin topirea oțelului deja excelent de 154CM și adăugarea de carburi suplimentare. Apoi este atomizată în vid și răcită cu un curent de aer rece. Pulberea de oțel rezultată este presată și sinterizată sub temperatura de topire. În acest fel, este posibilă îmbogățirea oțelului cu o concentrație mult mai mare de carburi decât în oțelurile convenționale pentru lame. Carburele sunt cele care dau oțelului duritatea și îi mențin ascuțimea.
Designul purist subliniază utilizarea lemnului de stejar de mlaștină domestică ca material pentru mâner. Aceștia sunt bușteni de stejar care au stat de secole în mlaștini sau maluri și au fost găsiți când zonele au fost drenate. Acidul tanic din lemnul de stejar se combină cu sărurile de fier ale apei pe o perioadă lungă de timp, ceea ce face lemnul foarte dur și îi conferă o culoare nobilă maro închis.
-
Material lamă:CPM154
-
Material mâner:Stejar de mlaștină (lemn fosil)
-
Lungime lamă:22.4 cm
-
Lungime totală :34 cm
-
Grosime lamă:2.7 mm
-
Greutate:190 g
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:Lamă fixă, Full Tang
-
Culoare:Maro
Parametrii produsului
-
Material lamă:CPM154
-
Material mâner:Stejar de mlaștină (lemn fosil)
-
Lungime lamă:22.4 cm
-
Lungime totală :34 cm
-
Grosime lamă:2.7 mm
-
Greutate:190 g
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:Lamă fixă, Full Tang
-
Culoare:Maro