Wacaco

Wacaco

Iubitorii de cafea vor aprecia acest aparat de cafea modern portabil, pe care îl pot lua cu ei oriunde nu există cafenele și nu se pot bucura de cafea proaspătă parfumată.

Dimensiunea compactă a aparatului de cafea Wacaco nu ocupă mult spațiu în rucsac sau geantă de mână, greutatea redusă fiind apreciata în special de turiștii care iau în considerare fiecare gram al bagajului. Materialul din care este fabricat acest aparat de cafea nu este dăunător sănătății și ușor de curățat. Toate accesoriile sunt depozitate direct în aparatul de cafea. Geanta de transport igienică protejează aparatul de cafea de murdărie sau șocuri,  și face parte din pachet, dar poate fi extins cu alte accesorii - adaptor capsule, extensie pentru dublu espresso sau termos cu apă fierbinte, în cazul în care nu fierbeți apa separat.

După o drumeție solicitantă, când vă bucurați de priveliști frumoase, când înotați în lac vara sau pescuiți, călătoriți, oriunde trăim momente minunate de relaxare, putem evidenția această experiență cu cafea proaspătă și gustoasă de la aparatul de cafea portabil Wacaco Nanopresso .

Preț:
423 lei
423 lei
8 produse
Producători
Filtru de produse: