Stimați clienți, serviciul nostru pentru clienți se află acum într-un mod redus. Acceptăm în continuare comenzi online și vom răspunde la e-mailuri și apeluri telefonice la o dată ulterioară. Vă mulțumim pentru înțelegere. Echipa Knifestock.

Pălării

(0)

În zilele noastre,  pălăria nu este obligatorie în vestimentația noastră, așa cum a fost în secolele trecute, astăzi este o excepție să vezi o pălăria pe cap vara, nu iarna. În ultimii ani, acest accesoriu practic a revenit la modă în regiunea noastră, sunt purtate atât de bărbați, cât și de femei.

Pălăriile sunt fabricate din mai multe materiale, în funcție de sezon. Pălăria australiană din piele poate fi purtată cu ușurință vara și iarna, deoarece clima australiană este caldă ziua și rece seara, pălăria din piele este potrivită pentru purtarea în părțile noastre, îndeplinește funcția de protecție în zilele însorite, chiar ploaie și frig. Pălăriile australiene din piele de vacă sau cangur sunt impregnate, rezistente la intemperii, pliabile și ușor de transportat pentru a se potrivi culorilor îmbrăcămintei oferite, există mai multe nuanțe de pălării maro și negre. Pălăriile de vară ne protejează de razele soarelui, sunt ușoare și aerisite, realizate din palme de rafie, completând  ținutele sport și elegante.

reprezentare:
Preț:
0 lei
0 lei
0 produse
Všetky parametre filtra
Filter produktov:
Filter produktov:
Ne pare rău, dar în categoria aleasă nu există produse.