
Descrierea produsului
Cuțitul Santoku este un războinic nemilos de bucătărie care este gata pentru fiecare dorință. Cuvântul japonez „santoku” se traduce aproximativ prin „trei virtuți”, ceea ce vorbește despre versatilitatea acestui stil de cuțit și despre tipul de tăieturi la care excelează (feliere, feliere și măcinare). Lama este de obicei mai scurtă decât cuțitele bucătarului și are o geometrie semnificativ diferită. Cuțitul Santoku este adesea prezentat ca o fuziune între un cuțit de bucătar și un nakiri, oferindu-vă beneficiile ambelor. Fațeta mai înaltă reduce frecarea, făcând tăierea mai precisă. SANTOKU este partenerul perfect atunci când lucrați cu carne, pește, legume și fructe. Veți aprecia caracteristicile de neegalat ale cuțitului, de exemplu, atunci când tăiați ceapa.
Lama are un miez de tăiere ultra-ascuțit din oțel japonez AUS-8, care este foarte bine protejat împotriva coroziunii. Un miez de oțel japonez AUS-8 este cuprins între 2 straturi de oțel inoxidabil SUS-410.
Manerul este din lemn de trandafir natural. Are o formă ergonomică și este proiectat pentru un control excelent al mâinii. Nituirea dublă asigură rezistența, stabilitatea și conectarea perfectă a lamei la mâner.
-
Material lamă:AUS-8
-
Material mâner:Palisander
-
Lungime lamă:17 cm
-
Lungime totală :29.5 cm
-
Greutate:95 g
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:Lamă fixă
Parametrii produsului
-
Material lamă:AUS-8
-
Material mâner:Palisander
-
Lungime lamă:17 cm
-
Lungime totală :29.5 cm
-
Greutate:95 g
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:Lamă fixă