
Descrierea produsului
Cuțitul de bucătar japonez/Gyuto DELLINGER KIYA SUMINAGASHI 3-129 este ideal pentru utilizare versatilă - tăiere, feliere, curățare carne, fructe și legume. Cuțitul de bucătar Gyuto este, de asemenea, potrivit pentru tocarea ierburilor, legumelor și nucilor datorită vârfului său mai înalt.
Lama lungă și mânerul octogonal în stil asiatic îți oferă cel mai bun control la tăiere și feliere. Măiestria japoneză, precizia și noile tehnologii fac acest cuțit din oțel damasc unic și inimitabil.
Cuțitele KIYA Suminagashi Black sunt realizate folosind tehnica tradițională de forjare Echizen. Încălzirea cu cărbune și lemn de pin și întărirea ulterioară dau viață oțelului. Astfel se creează un cuțit cu un model de marmură cu 11 straturi de oțel damasc și un miez ascuțit din oțel japonez de calitate specială Takefu V (trebuie curățat, uscat și uns după fiecare utilizare).
Mânerul octogonal este realizat din lemn de santal. Este întotdeauna lustruit manual cu grijă, ergonomic și proiectat pentru un control excelent al mâinii. Acest cuțit este potrivit atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci.
Nu spălați niciodată cuțitul în mașina de spălat vase.
Nu folosiți cuțitul pentru a tăia alimente dure și congelate.
-
Material lamă:Oțel Damasc
-
Material mâner:Lemn Santal
-
Lungime lamă:21 cm
-
Lungime totală :36.5 cm
-
Lungime mâner:12.5 cm
-
Greutate:150 g
-
Utilizare:Bucătărie, Gătit
-
Tip cuțit:Lamă fixă
-
Tratarea suprafeței lamei:înnegrită
Parametrii produsului
-
Material lamă:Oțel Damasc
-
Material mâner:Lemn Santal
-
Lungime lamă:21 cm
-
Lungime totală :36.5 cm
-
Lungime mâner:12.5 cm
-
Greutate:150 g
-
Utilizare:Bucătărie, Gătit
-
Tip cuțit:Lamă fixă
-
Tratarea suprafeței lamei:înnegrită
-
Țara de origine:Japonia
-
Culoare:Negru, Maro
-
Dreptaci - Stângaci:Simetric
-
Conținutul pachetului:cuțit