
Descrierea produsului
ROSELLI Japanese chef knife, carbon R710
Vă place să preparați mâncare asiatică acasă? Cuțitul de bucătar japonez se descurcă cu tăiatul legumelor și diverselor tipuri de carne. Va fi un mare plus și un ajutor pentru bucătăria dumneavostră. Designul se bazează pe cuțitele de lucru scandinave tradiționale, care se pot ocupa cu ușurință de sarcini în pădure și acasă.
Lama este realizată din oțel carbon forjat. Mânerul este din mesteacăn creț, care este tratat cu ulei de in - acest lucru asigură o prindere fermă chiar și în medii umede. Cuțitul este fabricat, ascuțit și reglat manual în orașul finlandez Harmoinen. Prin urmare, fiecare produs este unic. Modelele și textura materialelor naturale pot varia.
Vine cu un suport din lemn.
-
Material lamă:Otel carbon
-
Material mâner:Mesteacăn creț
-
Lungime lamă:17.5 cm
-
Lungime totală :29 cm
-
Greutate:170 g
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:Lamă fixă, Bucătărie
-
Culoare:Maro, Multicolor
Parametrii produsului
-
Material lamă:Otel carbon
-
Material mâner:Mesteacăn creț
-
Lungime lamă:17.5 cm
-
Lungime totală :29 cm
-
Greutate:170 g
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:Lamă fixă, Bucătărie
-
Culoare:Maro, Multicolor