Descrierea produsului
Liniile moi ale mânerului sunt realizate din G10 negru indestructibil, performanța de tăiere optimizată este garantată nu numai prin șlefuirea completă a lamei cu un tratament de suprafață a apei de piatră, ci și prin alegerea oțelului de 440 ° C ca oțel al lamei. Acest tratament de suprafață se realizează într-un proces specializat de măcinare și este extrem de rezistent la zgârieturi.
Cuțitul de filetare este utilizat în principal pentru filetarea peștilor și, prin urmare, face parte din echipamentul de bază al fiecărui pescar. Prezintă o lamă lungă, îngustă și flexibilă. Este, de asemenea, utilizat în alte scopuri. În carne, o lamă de cuțit ascuțită este folosită pentru a îndepărta tendoanele sau pielea și pentru a îndepărta pulpa de fructe și legume din sâmbure.
-
Material lamă:440C
-
Material mâner:G-10
-
Lungime lamă:19.6 cm
-
Lungime totală :31.1 cm
-
Lungime mâner:11.5 cm
-
Grosime lamă:1.8 mm
-
Greutate:104 g
-
Utilizare:Pescuit, Bucătărie
-
Tip cuțit:Bucătărie
Parametrii produsului
-
Material lamă:440C
-
Material mâner:G-10
-
Lungime lamă:19.6 cm
-
Lungime totală :31.1 cm
-
Lungime mâner:11.5 cm
-
Grosime lamă:1.8 mm
-
Greutate:104 g
-
Utilizare:Pescuit, Bucătărie
-
Tip cuțit:Bucătărie
-
Designer:Jesper Voxnæs
-
Tratarea suprafeței lamei:Stonewash