
Descrierea produsului
Liniile moi ale mânerului sunt realizate din G10 negru indestructibil, performanța de tăiere optimizată este garantată nu numai prin șlefuirea completă a lamei cu un tratament de suprafață a apei de piatră, ci și prin alegerea oțelului de 440 ° C ca oțel al lamei. Acest tratament de suprafață se realizează într-un proces specializat de măcinare și este extrem de rezistent la zgârieturi.
Cuțitul bucătarului este unul dintre cele mai importante cuțite din bucătărie și este unul dintre echipamentele de bază. Are o lamă puțin mai largă și mai lungă decât un cuțit clasic. Vârful subțire este potrivit și pentru tăierea cepei sau a legumelor mici. Datorită lungimii sale, poate fi folosit și ca un cuțit de carne. De asemenea, este ușor să procesați legumele mari.
-
Material lamă:440C
-
Material mâner:G-10
-
Lungime lamă:19.8 cm
-
Lungime totală :32.4 cm
-
Lungime mâner:12.6 cm
-
Grosime lamă:2.5 mm
-
Greutate:215 g
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:Bucătărie
Parametrii produsului
-
Material lamă:440C
-
Material mâner:G-10
-
Lungime lamă:19.8 cm
-
Lungime totală :32.4 cm
-
Lungime mâner:12.6 cm
-
Grosime lamă:2.5 mm
-
Greutate:215 g
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:Bucătărie
-
Designer:Jesper Voxnæs
-
Tratarea suprafeței lamei:Stonewash