Descrierea produsului
Cuțitul cu lama tradițională japoneză Santoku este un ajutor versatil în bucătăria fiecărui profesionist sau entuziast acasă. Cu o lungime a lamei de 17 cm, poate tăia orice și adânciturile de-a lungul întregii lungimi asigură că nimic nu rămâne lipit de lamă nici măcar atunci când tăiați felii subțiri. Este, prin urmare, mai mult decât potrivit pentru pregătirea mâncărurilor din bucătăria orientală și cea occidentală.
Duritatea extraordinară a oțelului vă permite să lucrați fără întrerupere, astfel că cuțitul nu se va toci curând și va rămâne ascuțit și pentru alte pregătiri culinare. Conexiunea solidă a mânerului cu cuțitul prin 3 nituri fără fisuri îndeplinește cerințele ridicate de igienă.
-
Material lamă:X50CrMoV15
-
Material mâner:POM
-
Lungime lamă:17 cm
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:Bucătărie
Parametrii produsului
-
Material lamă:X50CrMoV15
-
Material mâner:POM
-
Lungime lamă:17 cm
-
Utilizare:Bucătărie
-
Tip cuțit:Bucătărie