
Descrierea produsului
Cuțitul japonez gyuto/chef DELLINGER HOKIYAMA SAKON BOKUSUI ROU-WAVE 151920 este un cuțit multi-funcțional, ideal pentru utilizare generală. Are forma perfectă pentru toate tipurile de tăiere. Este potrivit pentru porționarea cărnii, felierea peștelui, filetare, curățarea cărnii și a peștelui, fructelor și legumelor. Cuțitul gyuto este potrivit atât pentru bucătăriile de acasă, cât și pentru cele profesionale.
Nucleul lamei este realizat din oțel inoxidabil Aichi AUS-10, cu o duritate de aproximativ HRC 62, fiind încapsulat între 32 de straturi de oțel mai moale - san mai clad. Întreaga lamă este lustruită până la un luciu de oglindă.
Mânerul octogonal este realizat din lemn de stejar lăcuit.
Nu spălați niciodată cuțitul în mașina de spălat vase.
Nu folosiți cuțitul ca pârghie și evitați să-l îndoiți.
Nu utilizați cuțitul pentru a tăia alimente dure sau congelate.
Protejați cuțitul și lama sa de căderi sau impacturi.
-
Material lamă:AUS-10
-
Material mâner:Lemn de Stejar
-
Lungime lamă:24 cm
-
Lungime totală :40 cm
-
Lungime mâner:16 cm
-
Greutate:168 g
-
Utilizare:Bucătărie, Gătit
-
Tip cuțit:Lamă fixă
-
Țara de origine:Japonia
Parametrii produsului
-
Material lamă:AUS-10
-
Material mâner:Lemn de Stejar
-
Lungime lamă:24 cm
-
Lungime totală :40 cm
-
Lungime mâner:16 cm
-
Greutate:168 g
-
Utilizare:Bucătărie, Gătit
-
Tip cuțit:Lamă fixă
-
Țara de origine:Japonia
-
Culoare:Maro
-
Conținutul pachetului:cuțit