Descrierea produsului
Cu cuțitul Ontario Old Hickory Chef's Knife, puteți tăia tot ce întâlniți în timpul aventurilor dvs. în aer liber. Fructe, legume, carne sau pește: le puteți mânui pe toate cu ușurință cu acest cuțit versatil. Vârful ascuțit nu poate fi folosit pentru filetarea vânatului împușcat sau pentru îndepărtarea oaselor. În acest scop, ar trebui să folosiți cu adevărat un cuțit de vânătoare sau de măcelar din această colecție.
Lama este fabricată din oțel carbon 1074. Un oțel durabil care este ușor de ascuțit și își păstrează bine ascuțimea. Exact ceea ce vă doriți. Atenție însă, 1074 nu este complet rezistent la rugină, va dezvolta o patină pe suprafața sa. Curățați-l după utilizare și adăugați din când în când câteva picături de ulei pe lamă, altfel poate începe să ruginească. Mânerul acestui cuțit este realizat din lemn de esență tare de culoare închisă, fixat cu ace de alamă.
-
Material lamă:Otel carbon
-
Material mâner:Alamă, Lemn masiv
-
Lungime lamă:21 cm
-
Lungime totală :33 cm
-
Lungime mâner:12 cm
-
Greutate:185 g
-
Tip lamă:Drop Point
-
Utilizare:Bucătărie, Capmping, Bushcraft
-
Tip cuțit:Lamă fixă
Parametrii produsului
-
Material lamă:Otel carbon
-
Material mâner:Alamă, Lemn masiv
-
Lungime lamă:21 cm
-
Lungime totală :33 cm
-
Lungime mâner:12 cm
-
Greutate:185 g
-
Tip lamă:Drop Point
-
Utilizare:Bucătărie, Capmping, Bushcraft
-
Tip cuțit:Lamă fixă
-
Culoare:Maro, Alamă