SUMMER SALE %
SUMMER SALE %

SUMMER SALE %     SUMMER SALE %     SUMMER SALE %

Reduceți deșeurile de plastic în fiecare zi cu marca Stanley

Ca entuziaști și iubitori de natură, avem în ADN-ul nostru grija pentru pământ. De la fondarea Stanley, care există de mai bine de un secol, am dezvoltat produse ecologice și reutilizabile care rezistă la testul timpului. Ne-am angajat să producem produsele noastre în mod responsabil, de la obținerea materialului - până la procesele noastre de producție. De asemenea, sprijinim cu mândrie organizațiile axate pe sănătatea și bunăstarea mediului înconjurător, inclusiv: Climate Action Corps *, Plastic Impact Alliance, Protect Our Winters, The Conservation Alliance și Backcountry Hunters and Rybers.

Alătură-te provocării plasticului

În această lună, vom susține mișcarea Plastic Free July®, o mișcare globală care susține cetățenii și întreprinderile în reducerea deșeurilor plastice. Anul trecut, peste 250 de milioane de oameni din întreaga lume s-au alăturat provocării. Pentru iulie fără plastic puteți să vă alăturați și voi cu pași simpli, cum ar fi evitarea ambalajelor de plastic de unică folosință și utilizarea paiului refolosibil în loc de paie de plastic.

Întinde mamei natură o mână de ajutor

Știați că sunt necesari 3 litri de apă pentru a ambala o sticlă de apă? Imaginați-vă cât de multă apă puteți economisi cu o sticlă reutilizabilă. Ce s-ar întâmplă  vă dacă v-ați bucura de cafeaua dvs. din aceeași cană timp de un an? Veți ajuta la prevenirea a 23 de kilograme de emisii de gaze cu efect de seră, 281 galoane de apă și 16 kilograme de deșeuri. De asemenea, veți salva un copac de a fi tăiat.

knifestock blog - stanley termosky

În plus, ambalarea propriilor băuturi economisește bani - ceea ce înseamnă că echipamentul dvs. Stanley se va răsplăti singur în cel mai scurt timp. Iată câteva dintre sticlele noastre refolosibile preferate:

CLASSIC EASY-CLEAN WATER BOTTLE  | 1.0L

Rămâi hidratat în călătoriile tale. Această sticlă izolată cu pereți dubli vă va menține apa rece ore în șir.

knifestock blog - stanley termosky

GO BOTTLE WITH CERAMIVAC™ | 0.47L

Ceramica netedă îndeplinește rezistența oțelului inoxidabil. Umpleți-o cu cafeaua fierbinte preferată, ciocolata caldă sau băutură rece și puteți mergeți la drum.

knifestock blog - stanley termosky

ADVENTURE STAINLESS STEEL VACUUM BOTTLE | 1.0L

Această sticlă practică și portabilă este, de asemenea, foarte rezistentă. În plus, are un capac izolat care servește drept ceașcă pentru cafea sau ceai.

knifestock blog - stanley termosky

 

Nu uitați c puteți „întineri” sticla voastră cu piese de schimb și serviciile noastre de garanție. Și dacă este timpul să vă luați rămas bun de la ea, luați în considerare donarea sau reciclarea ei cu atenție.

* Compania mamă a Stanley, PMI, este un partener remarcabil al Climate Action Corps.

Despre marca Stanley

Marca Stanley are o istorie bogată de peste 100 de ani. Marca a fost creată de inventatorul William Stanley Jr., care a schimbat pentru totdeauna felul în care consuma băuturi calde. În 1913, a combinat izolația sub vid și rezistența oțelului într-o sticlă portabilă și a inventat termosul din oțel pe care în cunoaștem și în iubim astăzi.