Cele mai puternice lanterne de la firma Fenix

Fenix ​​Lighting oferă unele dintre cele mai bune și mai clare lanterne de pe piață. Fie că aveți nevoie de iluminare în casă, fie că aveți nevoie de lanterne puternice la locul de muncă, aceste corpuri de iluminat sunt potrivite oriunde. În timp ce mulți adoră lanternele Fenix ​​datorită luminii ultraviolete și a funcțiilor ușor de utilizat, ele sunt, de asemenea, căutate pentru longevitate și construcția lor robustă. Lanternele Fenix, capabile să reziste la impacturi, cele mai nefavorabile condiții meteorologice și cea mai puternica uzură, ​​sunt fără îndoială una dintre cele mai puternice lanterne pe care le puteți avea. Datorită lanternelor FENIX cu protecție IP68, care sunt rezistente la apă și praf, lanternele noastre pot face față oricăror nevoi de iluminare pe care le aveți.

Lanterne rezistente

Lanternele noastre cele mai puternice sunt unele dintre cele mai dure lanterne de pe piață. Gradul lor de protecție este IP68 și sunt făcute din aluminiu din clasa A6061-T6, care este de asemenea utilizat în industria aviatică. Sunt fabricate din suprafață dură eloxată anti-abrazivă HAIII. Cele mai multe dintre ele sunt rezistente la impact de la o cădere de 1,5 metri pe 6 laturi. Cele mai puternice lanterne Fenix ​​degajă o lumină incredibil de puternică și clară. Când atât de mulți utilizatori folosesc aceste lanterne, pentru noi este foarte importat ca acestea să fie durabile. Lanternele noastre de înaltă calitate au o rezistentă la uzură mai mare decât cele medii, datorită construcției lor extrem de durabile și a funcțiilor lor impermeabile încorporate. Nu este de mirare că aceste lanterne sunt îndrăgite și folosite de toată lumea, de la speologi până la ofițeri de poliție.

knifestock fenix vodotesne takticke baterky

Lanterne cu protecție IP68

Lanternele Fenix cu protecție ​​IP68 sunt proiectate să vă ofere lumina necesară indiferent de condiții. Aceste lanterne durabile sunt  foarte rezistente și împotriva prafului și a apei. Sunt protejate complet de particule mici și la umiditate. Multe dintre ele au, de asemenea, porturi impermeabile pentru a permite lanternei rezistență la condiții ploioase, chiar și sub apă (la o adâncime de 2 metri timp de 30 de minute). Durabilitatea lor asigură că acestea sunt cea mai fiabilă și rezistenta sursă de lumină pe care o puteți folosi pe deplin timp de câțiva ani. Rezistenta IP68 crește durabilitatea generală, fiabilitatea și longevitatea acestor baterii foarte puternice.

Alte caracteristici de rezistență a lanternelor

Lanternele noastre cele mai puternice noastre nu sunt rezistente doar pentru că au gradul de protecție IP68. Sunt fabricate din construcție durabilă din aluminiu, care le protejează nu numai de zgârieturi. Sunt reziste la căderile mici, dar și la căderi mai mari. La urma urmei, acestea sunt fabricate din aluminiu de calitate aeronautică A6061-T6, eventual dintr-o suprafață dură eloxată anti-abrazivă HAIII. Lanternele noastre nu vă vor dezamăgi cu rezistența lor în medii extreme, dar nici cu lumina lor, care vă va ține mai mult timp la locul de muncă sau în excursii. Acum știți că aveți la voi cea mai durabilă lanternă.

Rezistența la căldura 

Deoarece cele mai puternice lanterne ale noastre pot face față diferitelor condiții meteorologice, este de înțeles că sunt fabricate și cu rezistențe la temperaturi extreme. Acest lucru le permite să reziste frigului dur și căldurii extreme. Lanternele noastre funcționează la fel chiar și la - 35 ° C, precum și la temperaturi de 45 ° C, deci puteți să aveți încredere în ele în orice situații. Aceste lanterne durabile sunt fabricate din componente industriale de înaltă performanță. Deși recomandăm lanternele rezistente la frig pentru temperaturi extrem de scăzute, să nu credeți că lanternele noastre vă vor dezamăgi și nu va oferi lumină, indiferent de ce se situație.

knifestock fenix odolne svietidla a odolne baterky do prirody

Fiabilitatea

Mulțumită construcției extrem de durabile, lanternele noastre cele mai puternice sunt probabil cea mai fiabilă sursă de lumină pe care o puteți avea. O lanternă fiabilă este practic o necesitate pentru anumite activități, dar este, de asemenea, o sursă importantă și mai ales fiabilă de lumină pentru sarcinile de zi cu zi. De aceea Fenix ​​oferă doar cele mai bune lanterne tactice și compacte. Printre acestea veți găsi modele durabile cu protecție IP68, precum și lanterne pentru uz zilnic, dar și lanterne pentru circumstanțe extreme. Lanternele de zi cu zi, precum Fenix ​​LD30, au dimensiuni mai mica decât Fenix ​​LR40R, dar au aceeași durabilitate. Cu siguranță își vorîndeplini treaba.

Durată lungă de viață

Lanternele noastre cele mai puternice Fenix, le puteți considera un partener pe viață. Aceste lanterne sunt  flexibile și concepute pentru a trece testul timpului, ceea ce înseamnă că vor funcționa mult mai mult decât lanterna obișnuite. Lanternele noastre durabile vor funcționa neîntrerupt  până la expirare duratei de viață de 50.000 de ore (durata medie de viață a unei lanterne Fenix). Fie că cumpărați o lanternă tactică, o lanternă pentru utilizarea zilnica sau una dintre cele mai puternice lanterne, fiecare vă va oferi, fără îndoială, ani de utilizare datorită designului său durabil și practic indestructibil.

knifestock najjasnejsie takticke baterky fenix

Cele mai puternice lanterne 

Lanternele Fenix sunt unele, dacă nu chiar cele mai sofisticate, cele mai rezistente lanterne de pe piață. Lanternele noastre de înaltă calitate nu sunt fabricate doar cu un flux luminos mai mare decât lanternele obișnuite, dar pot fi utilizate în aproape orice condiții. Multe dintre cele mai puternice lanterne ale noastre sunt echipate cu funcții sofisticate, inclusiv rezistența IP68, construcție exterioară extrem de durabilă, rezistență la impact, rezistență la intemperii și multe altele. Lanternele noastre vă vor oferi o sursă de lumină puternică chiar și atunci când sunt scufundate în apă (până la 2 metri) sau când cad sau sunt supuse la impacte. Aveți nevoie de o sursă de lumină fiabilă pentru necesitățile voastre tactice, solicitante la muncă sau doar pentru uz zilnic? Utilizând una dintre cele mai puternice lanterne Fenix, veți obține nu doar cea mai bună și mai strălucitoare sursă de lumină, ci și cea mai rezistenta.

Abonați-vă pentru noutăți

V-a fost de folos acest articol? Alăturați-vă altor abonați mulțumiți folosind formularul de mai jos. Veți primi informații despre noutăți, promoții sau exclusivități primul!